joomla templates top joomla templates template joomla

Werkwijze

somv-doelstelling-0003

Je bent bereid als mantelzorger of vrijwilliger regelmatig naar de bibliotheek te gaan om voor te lezen of boodschappen te doen, dan kunnen goede fietstassen noodzakelijk zijn. 

Een laptop voor computerles aan ouderen of de ontwikkeling van een website of cursusmateriaal voor vrijwilligers.

Je neemt het initiatief iemand persoonlijk of als groepje ‘grote of kleine’ mensen die het hard nodig hebben een uitstapje te bezorgen, te bpegeleiden naar een concert, een winkelcentrum bezoekje in Goes, een bijzondere bijeenkomst of een theatervoorstelling, dan moet je vervoer- of reiskosten maken.

De aanvraag dient men schriftelijk in, stuurt men naar het postadres: SOMV, Postbus 310, 4460 AS Goes, maar bij voorkeur naar mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Binnen 10 dagen ontvangt men een bevestiging van ontvangst.

Bij een volledige aanvraag kan er binnen vier weken na ontvangst besluit en schriftelijk antwoord via bestuur worden verwacht. Soms laat een besluit op zich wachten indien meer informatie nodig is.

De uitslag van het bestuur is bindend, tegen het besluit van het bestuur is geen bezwaar mogelijk. Bij goedkeuring ontvangt men in samenspraak de toegekende middelen in natura of wordt het toegekende bedrag door SOMV aan de leverancier overgemaakt. Binnen een maand na uitkering verantwoording middels de originele kassabonnen etc.

Het bestuur stelt het op prijs na enige tijd geïnformeerd te worden hoe de activiteit of het initiatief verlopen is of een verkregen hulpmiddel etc. in de praktijk de beoogde dienst/hulpverlening heeft bewezen. (Indien mogelijk met begeleiding van een foto o.i.d.).

somv-doelstelling-0001somv-doelstelling-0004somv-doelstelling-0002